www.stokkemarke.dk ...!

Se gerne de enkelte foreningernes program/aktiviteter enten på denne side , eller i sidste "Stokkemarke Beboerblad". Hvad sker på Mejeriet

Stokkemarke:


PlantedagLørdag d. 11. April kl. 10.00, Forår og ny Plantedag på "Mejeriet"". (Se mere om "Mejeriet" her)
I marts/april kommer igen en plantedag på "Mejeriet". I år er det plantning af vin og flere træer og buske. Mejeri-udvalget mødes inden, og får alt købt/skaffet frem til "Mejeriet", så alle kan være med på Plantedagen. Se mere her. Se også i "Stokkemarke Beboerblad" (marts nummeret)

baal_mejeriet_2014Sankt Hans aften på "Mejeriet"
Sidste år var en kæmpe succes med Sankt Hans aften på "Mejeriet". Også i år får vi mulighed for et spændende arrangement, hvor Højreby Spillemandslaug igen spiller og der bliver mulighed for mad og drikke. Se mere her. Se også i "Stokkemarke Beboerblad" (marts nummeret) 

Der er sket i 2015

Indbydelse til kursus i podning af æbletræer og middag i Kultur -Beboerhuset 5. marts kl. 17,30 Igen indbød Stokkemarke Skolehaver (på Mejeriet) sammen med Stokkemarke Beboerforening til et spændende arrangement, denne gang omkring podning af frugttræer. Der var mange til det spændende arrangement, mere følger.


Der skete meget i 2014, bl.a. :

Lørdag d. 29. november:
Juletræ, julemand og jule hygge på torvet på Torvet i Stokkemarke. Arr. Beboerforeningen ...
Lørdag d. 1. november. Plantedag på "Mejeriet"
Flot dag, sol, maskiner, masser af hænder, træer og fælles samvær, der afsluttedes med velsmagende grill mad, dejligt vi var så mange der deltog. Tak til os alle. Se mere i næste nummer (december) af "Stokkemarke Beboerblad"


Lørdag d. 9. August: Sommerfest
.... som blev en våd og blæsende omgang. Men der var aktiviteter og oplevelser. Se mere i september nummeret af "Stokkemarke Beboerblad".Indvielsen Sankt Hans aften på "Mejeriet" var en stor succes. Allerede omkring kl. 18.00 var der fyldt godt op ved borde og bænke. Højreby Spillemandslau, satte festlige og livlige toner på aftenen. Den officielle båltale (Steen Q) handlede om udvikling og samvær. Der var omkring 120 mennesker da bålet blev tændt! Midsommervisen, blev sunget, en stor og dejlig Sankt Hans aften ... Vi gerne vil opleve igen. Tak til alle for en dejlig aften. Læs om den gode aften (billeder serie)

Det skete også i 2014:
Torsdag d. 23. oktober. ” 10 blokfløjter og en blokfløjtespiller” sang, musik og Fortællinger v. Pia Dahl. kl. 19.00 i Stokkemarke Kirke.
Lørdag d. 7. juni: Pinsebal i Stokkemarke hallen Lørdag d. 7. juni 2014 kl. 18.00 - 01.00 ???? SUF inviterede; Se invitationen her!
Lørdag d. 5. april: Plantedag på "Mejeriet". Rigtigt plantevejr, og 10 flittige skove og spader var i gang, og har nu sat de første væsentlige træer og buske på området! Billeder se i Stokkemarke Beboerblad (hentes på denne side) gå til sidste nummer af bladet! > Se invitationen her!
Søndag d. 2. marts kl. 10.00: Fastelavn. Tøndeslagning i Stokkemarke Dagli' Brugs ... alder 1. år – 13 år. Se billeder i Stokkemarke Beboerblad (hentes på denne side) gå til sidste nummer af bladet!

 

 

Velkommen